Вътрешен мир Изобилие

Сбъдване

Тръгни с нас на една успокояваща разходка, която ще те върне към теб самия. Към усещането, че светът е в покой, че всичко е наред, че нещата просто се сбъдват. Там, където няма ограничения и ако си позволим – най-съкровените ни желания могат да се случат…

Автор и четящ медитацията: Елена Матеева

Only Logged in users can see the content

По твое желание можеш да съчетаеш с тази музика:

Only Logged in users can see the content

Подарете си възможността да се освободите от излишните товари, от енергията на отминаващата година, която вече не ви е нужна, да си дадете равносметка за постигнатото и красивото, и да посеете семената за новите Чудеса на 2018та година.

8-12.12.2017г. – Варна – Пускане енергията на 2017 година и отваряне за Чудесата на 2018 година

 В тези 3 дни ще се гмурнем съзнателно в даровете на тъмнината. Ще създадем магическа атмосфера за нашите тела, матки и сърца, чрез която ще пуснем това, на което е време да си иде. И ще позволим на нашите идеи, вдъхновения, любов и нови желания да се зародят и случат в материалния свят през настъпващата Нова година.

Очакват ви:
* 3 сесии “Пробуждане на източника” от петък до неделя
* След всяка сесия ще продължим със специално подготвено пътешествие към тъмнината на женската утроба и свързване с потенциала й
* На третия ден в неделя (10.12.) след този процес и кратка пауза, ще продължим с равносметка на хубавите неща, които са се случили за нас през годината (за да генерираме енергия на благодарност)
* И ще завършим с посяване семената на конкретни желания за Новата година и тяхното зареждане.

Повече за събитието и за записване тук.


 

 

Остави коментар