Лечение

Ресурси за подкрепа и лечение на пренаталното време, както и за подкрепа в подготовка за зачеване, за бременни и Майки

Здравейте Приятели,
тук ще намерите на едно място всички ресурси – медитации, програми и курсове, които можете да правите сами, в удобно за вас време и темпо и които да са ви подкрепа в едно от двете звена:
 • Лекуване на пренаталното ни време и личното ни раждане
 • Или за жени в подготовка за зачеване, бременни или майки.
Към всеки ресурс ще сложа тук кратко описание, a натискайки върху името ще се отвори и линк, където ще можете да прочетете пълното описание, за да усетите коя е точната за вас подкрепа в момента.
Част от ресурсите са безплатни и те са обозначени след заглавието им.Ако имате някакви въпроси – по съдържанието или от техническо естество, можете да пишете на assist.mandala@gmail.com.
Лекуване на Пренаталното Време и Раждането ни:
 1. Лечебна Медитация “Пъпна Връв от Светлина”безплатно
  Това е една изключително силно лечебна медитация, с чиято помощ можем да трансформираме всичко, което сме получавали през пъпната си връв във времето ни в утробата, което ни е тежало и сме усещали като токсично. Това може да са били храни, които не сме харесвали, токсини, както и тежки емоции на майка ни и околните. А може и да е било усещането за липса и “няма достатъчно”.
  В тази медитация се свързваме директно с източника и пъпната връв към Свещената Майка и си даваме пространство в нас да се влее точно това и точно толкова, каквото и колкото имаме нужда в този момент.
 2. Медитация “Подкрепа от предците и духовните водачи”безплатно
  Това е медитация за получаване на подкрепа и послания от нашите Предци и духовни Водачи. Преди да се потопиш в това пътуване усети имаш ли въпрос или грижа, за които искаш да получиш послание или отговор.
  Медитацията е записана по време на беседата ” Връзката между днешните ни трудности и появата ни на бял свят”
 3. Медитация “Дишам с Лекота”безплатно
  Първия си дъх поемаме още първия ден след зачеването ни.
  В следващите дни упражняваме клетките ни, които по-късно ще се превърнат в клетките на белия ни дроб, какво е да дишаме.
  Толкова често, когато не можем да си поемем въздух, когато нещо сякаш отвън ни задушава или застрашава, всъщност сме изпаднали в състояние на спомен от тези най-първи дни и седмици. Не онзи спомен, който има ясна картина и сюжет за случилото се, а спомена на клетките.
  Тази медитация се роди спонтанно в една от срещите ни към програмата “Аз (Се) Раждам Отново – Онлайн”, която се проведе началото на годината.
  Там в етапа на Въздуха започнаха да се появяват спомените от тогава за трудност в дишането и болката свързана с тази трудност. Медитацията се появи като нежен балсам, който ни целуна и припомни, че ние не сме този спомен, тази болка и тази трудност, че те са просто нещо, което ни се е случило. Помогна ни да се свържем с тази изконна наша същност, която винаги е била с нас, която знае как да диша с лекота и радост.
 4. Послание от Покровителката на Моето Раждане: шаманско пътуване:
  Много от предизвикателствата, трудностите и болките, пред които сме изправени днес, ни показват кои са били трудностите и болките ни в най-първите ни моменти на този свят – още в корема на мама и по време на раждането ни.
  И колкото по-хаотична, объркана, мъчителна и уязвима е една ситуация, даден период за нас днес – толкова по-силно извиква тези най-първи трудни преживявания и оформилите се тогава вярвания.
  В това шаманско пътуване Покровителката на вашето Раждане ще ви покаже точно кой момент от идването ви на бял свят се активира в трудностите и/или в хубавите изживявания и ресурсите ви днес. Ще ви даде подкрепата, която е най-подхранваща и лечебна за вас в този момент. Ще даде посланието, от което се нуждае душата ви, за да продължи по своя истински път в любов.
 5. Лекуване на РОДОВОТО Поле и неговото въздействие върху вътреутробното ни развитие:
  Идването ни на този свят е като плетеница, в която са вплетени най-разнообразни нишки, както от настоящето, така и от миналото, някои от които водят началото си много поколения назад във времето….
  Влиянието на тези нишки, идващи от поколения назад в нашия род, наричаме родово поле. И това поле директно определя как ще бъдем заченати, как ще се развиваме в утробата и как ще се родим.
  Няма как да променим миналото, но в пространство на любов и подкрепа, с помощта на лечебни практики, можем да диференцираме кое е наше, кое от родителите ни и кое е от Рода ни назад.
  И по този начин с повече състрадание и разбиране да поемем своя собствен път, да заживеем своя собствен живот, вместо да преповтаряме живота на Предците ни. Създавайки един по-красив свят за себе си и за децата си. Свят, в който живеем от повика на душите си, вместо приковани към оковите на миналото.
 6. Изцеление на връзката с ИЗГУБЕНИЯ БЛИЗНАК в пренаталното време:
  Това е дълбок лечебен шамански процес, насочен към един от най-ключовите моменти в пренаталното ни време, към една от най-съкровените ни връзки, които изживяваме в земния си път, макар и така рано, макар и често неосъзнато – Тази с изгубения ни близнак!
  Ако се питаш дали това е за теб…
  Всъщност според нови данни 30 до 80% от хората започваме пътя си на Земята по двойки и тройки. Но само няколко процента се раждат и живеят живота си заедно със своите близнаци. Останалите от нас преживяваме несравнима Загуба във времето ни в Утробата – губим същество, с което имаме близост, несравнима с почти нищо друго.
  Загубата на тази наша сродна душа е преживяване на несравним шок, болка и оставя трайни следи в психиката, душата и тялото ни. Последиците обикновено се разпростират в много, ако не във всички сфери в живота ни. И в повечето случаи нито майка ни, нито лекарите разбират за наличието на друг ембрион/ нашия близнак на този така ранен етап!Но за голяма радост никога не е късно да се върнем назад, да се върнем в утробата и да излекуваме болките, които сме преживели тогава. Никога не е късно да изцелим загубата на своя мил, Любим Другар и спътник. И точно това правим в този дълбок и красив лечебен процес!
 7. “Пелвисно Присъствие и Нежно лечение на Маточното пространство”:
  Много голям процент от травмиращите ни, неотработени преживявания се складират в пелвисната купа и за жените също в маточното ни пространство.Затова в тази медитативна практика отдаваме нежно внимание на тази област. Даваме внимание и нежно раздвижваме на ключови енергийни точки, на фасцията и псоас мускулите – мускулите на душата и първите мускули, които се формират в пренаталното ни време.Тази практика чудесно се съчетава с всеки друг курс и медитация, помагайки на лечебния процес, на интеграцията, почивката, и ако е нужно на освобождаването на по-трудни емоции.
 8. “Влизане в женските стихии ОНЛАЙН”:
  Този онлайн курс е прекрасна подкрепа и допълнение за тези, които са минали цялостния лечебен процес “Аз (Се) Раждам Отново” или “Аз (Се) Раждам Отново – Онлайн”. Както и е чудесна подготвителна стъпка за тези, които предвиждат тепърва да участват в цялостния лечебен процес.В него по етапно и с различни шамански пътувания, практики, ритуали и движения се свързваме със Стихиите в нас и в Природата. Свързваме се с ресурса, красотата, уникалността, силата и цялостта в нас. Встъпваме в автентичните си женски дарове и пускаме на ограниченията с помощта на стихиите.
 9. Уебинар “Истории от нашето раждане” – безплатно:
  Дълбок и силно разтърсващ уебинар за връзката между това, през което преминава бебето в корема на майка си, как се случва самото раждане и в крайна сметка – целия емоционален свят на детето и порасналия човек в последствие.
  В този уебинар разглеждаме следните теми:
  ✿ Как и защо бебето попива директно от своята майка това, което тя чувства, вярва, изживява?
  ✿ Връзката между нас и майка ни и как тя ще се отрази на връзката между нас и децата ни
  ✿ Кои събития по време на бременността и раждането доказано оставят траен отпечатък върху емоциите, поведението и изборите ни?
  ✿ Реални случаи, които показват как наглед съвсем независими проблеми в емоционалността и поведението на детето/възрастния човек се излекуват чрез третиране на пренаталния период
  ✿ Какво можем да направим като възрастни хора, за да изцелим начина, по който сме дошли на света – и оттам своя житейски път оттук нататък .
 10. Уебинар “Любовният ни живот започва от Утробата” – безплатно:
  В този уебинар разглеждаме:
➤ Защо е заложен в нас механизъм да изграждаме връзки?
➤ Кои са различните видове защитни механизми, които повлияват общуването ни с любимите хора и вземат контрол в трудните ситуации?
➤ Как се зараждат тези механизми на защита и реакция още в утробата?
➤ Какви видове връзки привличаме в следствие на различните защитни механизми?
➤ Как можем да повлияем на защитния механизъм, да го омекотим, да създадем нови неврологични реакции, основаващи се на доверие и сигурност в Любовта?
Ще получите нова, вълнуваща перспектива за това защо най-важните връзки в живота ни се случват както се случват и насоки за това какво можем да направим днес, за да имаме здрави и изпълващи ни взаимоотношения.
Подкрепа за жени в подготовка за зачеване, бременни или майки:
 1. “Родилен Енергиен Поток – Лечебен процес за възстановяване след раждане”:
  Когато започне Раждането от утробата на раждащата жена се разтваря Енергиен Портал. Портал, през който започва да тече Родилната Енергия, нужна и на майката и на бебето, за да се родят.
  Родилният поток може да се наруши и от най-малката намеса в полето на родилката, като типичните прегледи, които и се правят в началото на раждането или от неуважително отношение и пренебрежение на нуждите и. И разбира се големите интервенции като предизвикано раждане, упойки, клещи, вакуум и секцио дават своето отражение.
  Нарушен родилен поток може да се усеща с години, може да предизвиква куп неразположения или заболявания в половите органи и пелвисното пространство на жената. Може да се прояви и като страхове в нея за детето и, или различни кошмари и страхове при детето, един от най-честите от които, е от раздяла с майката. Може да се прояви и като раздразнения, тъга, гняв, както в майката така и в детето и то години по-късно.Но никога не е късно да се върнем назад и да възстановим потока на родилната енергия и родилното енергийно поле.
  Когато този поток е здрав и изпълнен с живителна енергия и Любов, връзката между майка и дете се засилва, но вместо да е връзка на вкопченост и изискване, се трансформира във връзка на любов, Подкрепа и Благословия. Превръщайки се в един от най-големите ресурси за самата майка в майчинството и и за детето в неговото израстване и поемане смело по неговия личен път на душата.
 2. “Общувам с моето Бебе – едномесечен курс за бъдещи майки (и бащи)”:
  Това е онлайн програма за започване, задълбочаване или разгръщане на общуването между майката и нейното детенце в утробата, или това, което тепърва ще покани в живота си.
  Бебетата – противно на вярванията до скоро – още преди да бъдат заченати и по време на развитието им в утробата, са създания с изключително съзнание и мъдрост, създания нуждаещи се от нежност, любов, игра и разбиране.
  Децата преди да бъдат заченати, могат да са наши духовни водачи. Те виждат цялата картина и желаят да ни съдействат по пътя към нашето и тяхно най-висше благо. По пътя на нашето лечение, израстване и свързване с любовта.
  Могат да ни покажат от какво имат нужда, за да дойдат в живота ни, да ни отведат към нужното за нас лечение, връзка или мисията ни.Ако започнем с любопитство и отворено съзнание да си говорим с тях, да ги поканим в нашето поле, можем да започнем да изграждаме здрава връзка още от този момент. Можем да опознаем детето, което по късно ще е част от семейството ни, да играем с него, да се забавляваме. Такъв вид общуване още преди раждането е един от най-важните фактори за здраво “привързване” на новороденото към своята майка и на майката към своето дете. А това от своя страна е есенциално нужно за цялостното развитие на детето – от нервната му система, през ендокринната, имунната. Както и социалното му поведение. Всичко в здравето на детето зависи от това дали “Привързването” му към неговата майка ще е здраво / здравословно или не. Тази програма се състои от 30 различни практики за подхранване на общуването с нашето “бъдещо” дете, както и включен пакет от 5 Медитации. Пакетът Медитации може да бъде закупен и отделно.
 3. Пакет Медитации “Общувам с моето бебе”:
  Тези медитации са за бременни жени и такива, които се подготвят да заченат.
  Те са тук за теб, за да ти помогнат да се отпуснеш и да отвориш пространство за общуване с твоето бебе – това в утробата ти, или това, което тепърва ще поканиш. Можеш да правиш някоя от медитациите всеки ден, или винаги, когато усетиш нужда.
  Този пакет включва следните 5 медитации, създадени специално, за да улеснят и направят общуването с твоето детенце по – приятно и интересно:
  – Общувам с моето бебе
  – Среща с моето бебе
  – Свързване със Сърцето на моето бебе
  – Среща с духовното животно Пазител на моето бебе
  – Бащата общува с нашето бебе
 4. “Пелвисно Присъствие и Нежно лечение на Маточното пространство”:
  В тази практика обгръщаме в нежност и любов ключови енергийни и физиологични точки в пелвисната купа и маточното пространство.
  Помагаме на Енергията да се задвижи, на стагнацията да се трансформира. Позволяваме на болката да потече към Земята. Зареждаме това свято пространство с любов и светлина.Изключително подходяща подкрепа в лечението на травмиращо раждане (за майки), както и за подготовка на утробата за зачеване.
  Прекрасно се съчетава със всеки от останалите курсове.

Пожелавам ви прекрасни преживявания и още по-силна свързаност със личната ви сила, красота и уникалност с тези курсове, програми и медитации.

Молитвата ми е да са във ваша служба за ваше и общо най-висше благо, в името на любовта!

При въпроси, пишете на assist.mandala@gmail.com.

Още безплатни медитации на различни теми можете да намерите в сайта ни www.djvarava.com

ТУК можете да разгледате и останалите онлайн курсове, които сме създали аз и сестра ми Силвия Матеева 

А ТУК можете да разгледате информацията за цялостния лечебен процес “Аз (Се) Раждам Отново” за лекуване на пренаталното ни време и раждане – във вариантите :

 

С Обич
Елена

Остави коментар