Вътрешен мир Изобилие Лечение

Даровете на Зимното Слънцестоене – шаманско пътуване

Зимното Слънцестоене… Това е Портал, който се отваря в най-дългата нощ от годината.

Той преминава през раждането на Новото слънце – първият изгрев, с който дните и светлината отново започват да нарастват и последвалите го 3 дни, в които Слънцето сякаш спира своя ход, сякаш застава на едно място, преди да продължи напред с нови сили.

Това е един от най-потентните енергийни моменти в годината и бележи действителното идване на новата година, новия природен цикъл.

В този момент имаме изключително силна връзка с гласа на душата си, стига да поспрем и да послушаме.  Успеем ли да чуем накъде ни води тя, посеем ли семето на този път в дните на покой, идващата нарастваща светлина ще подхранва, топли, озарява плод, който истински би ни радвал в предстоящата година. Също така е един от най-подходящите периоди да общуваме със своите предци, да получим послания, сила и благословия.

В този изключителен момент ви поднасяме този ПОДАРЪК:

дълбоко шаманско и същевременно нежно и приказно медитативно пътуване за свързване със силата на рода и активиране на вътрешната ни сила, мъдрост и истина. Тази дълбока сесия помага да се свържем с енергията на този период, с нейния потенциал – раждането на Слънцето, позволявайки ни с нeго и ние да се родим наново, пречистени и готови за Новата година.

П.П. Препоръчваме това пътуване да се направи поне веднъж в дните 21-24 декември. И когато усетите нужда в дните след това. Имайте предвид, че то ще бъде налично тук на сайта до 05.01. включително.

Това медитативно пътуване е дълго близо час – така че отделете си време на спокойствие за себе си, за да се потопите в магията на този момент и всичко, което душата ми има да ви сподели…

Слушай тук:

Даровете на Зимно Слънцестоене – Шаманско пътуване

 

Автор и четящ за вас:

Елена Матеева

 

 

==========================================

С дълбоки шамански пътувания, практики с тялото за освобождаване на заключени травми, лечебно дишане, споделяне, благословии и радващи душата успокояващи процеси ще работим в “Аз (се) раждам отново!” – 5-дневен ритрийт за изцеление на периода, прекаран в утробата на майка ни. Ритрийта е по програмата на Fountain of Life, интернационално съвременно мистично училище за лечение на женствеността.

В тази програма на уютно и красиво място в с. Априлци се връщаме назад – там, където сме получили първите и най-дълбоки изживявания на нашата душа. Ще си позволим да пуснем всичко, което мъничката ни душа е усетила като мъчително и болезнено, и което е останало някъде в нашето тяло и система и до ден днешен. Ще дадем на своето Аз нова благословия, за усещането, че сме напълно приети, обичани и желани на този Свят.

Предстои трето провеждане през септември 2020г.

Актуалната страница за третото провеждане все още е в подготовка, но можете да разгледате подробно какво представлява процесът тук.

П.П. Ранното записване при най-ниска такса за провеждането през септември 2020, включваща програмата на ритрийта, всички нощувки и всички хранения важи до 30.04.2020.

Остави коментар