Вътрешен мир Изобилие Лечение

Даровете на Зимното Слънцестоене – шаманско пътуване

Зимното Слънцестоене… Това е Портал, който се отваря в най-дългата нощ от годината.

Той преминава през раждането на Новото слънце – първият изгрев, с който дните и светлината отново започват да нарастват и последвалите го 3 дни, в които Слънцето сякаш спира своя ход, сякаш застава на едно място, преди да продължи напред с нови сили.

Това е един от най-потентните енергийни моменти в годината и бележи действителното идване на новата година, новия природен цикъл.

В този момент имаме изключително силна връзка с гласа на душата си, стига да поспрем и да послушаме.  Успеем ли да чуем накъде ни води тя, посеем ли семето на този път в дните на покой, идващата нарастваща светлина ще подхранва, топли, озарява плод, който истински би ни радвал в предстоящата година. Също така е един от най-подходящите периоди да общуваме със своите предци, да получим послания, сила и благословия.

А тази година, силата, потенциалът и важността на този ден са несравними за нашия живот.
Тази година точно в момента на ежегодното Прераждане на Земята, сме свидетели на раждането и на НОВА ЕРА.
Тази година, именно в този ден имаме възможност да направим пространство в себе си, в душите, утробите и сърцата си, да усетим със всяка клетка и да приветстваме НОВОТО.
Различни древни традиции са предвиждали тази заветна Промяна – раждането на НОВАТА ЗЕМЯ, Златната Ера на ЕДИНСТВО, Хармония и ЛЮБОВ! Ерата в която за първи път от 12 хиляди години мъжкото и женското начало се срещат, за да се сътворят и съпреживеят като ЕДНО, където спират да воюват и разкриват силата и красотата на СЪрцата си!
Това е потенциалът на НОВОТО. Какво ще направим с този потенциал зависи от нас, от всеки един!
Какви истини имаме нужда да си признаем, какво имаме нужда да почетем, какви семена ще посеем…

Сега сякаш е по-важно от всякога да облеем с ЛЮБОВ всяка част от нас, да се свържем с подкрепата на ПРЕДЦИТЕ, да си позволим също като СЛЪНЦЕТО да поспрем за момент забързаното си ежедневие, та да можем да омекнем, да чуем гласа на душата и да продължим напред СЕБЕ си, живеещи ИСТИНАТА си, служещи на ЦЯЛОТО, на РАДОСТТА, на ЛЮБОВТА!

В този изключителен момент ви поднасяме този ПОДАРЪК:

дълбоко шаманско и същевременно нежно и приказно медитативно пътуване за свързване със силата на рода и активиране на вътрешната ни сила, мъдрост и истина. Тази дълбока сесия помага да се свържем с енергията на този период, с нейния потенциал – раждането на Слънцето, раждането на НОВАТА ЗЕМЯ позволявайки ни с тях и ние да се родим наново, пречистени и готови за Новата година. за НОВАТА ЕПОХА.

П.П. Препоръчваме това пътуване да се направи поне веднъж в дните 21-24 декември. И когато усетите нужда в дните след това. Имайте предвид, че то ще бъде налично тук на сайта до 05.01. включително.

Това медитативно пътуване е дълго близо час – така че отделете си време на спокойствие за себе си, за да се потопите в магията на този момент и всичко, което душата ми има да ви сподели…

Слушай тук:

Даровете на Зимно Слънцестоене – Шаманско пътуване

 

Автор и четящ за вас:

Елена Матеева

Елена е

• Една от треньорките у нас, които най-силно работи с лечението на пренатални травми при пораснали хора, тялото, танците, шамански методи, енергията на Земята, природните стихии като път за завръщане към цялостта на душата
• Лечител на пренатални травми по методите и ученията на Рей Кастелино (бащата на пренаталната соматична психология), Мирна Мартин, Fountain of Life, Миа Кейлеф, Кейт Уайт.
• Възпитаничка на “Fountain of Life” – модерно мистично училище за връщане на древните женски практики, лекуване на женското подсъзнание и травми
• Една от първите треньорки по Мандала Танц и телесни женски практики у нас
• Водеща на женски кръгове към Sistership Circle- една от най-големите световни школи в този формат
• Ко-създател на първата в България онлайн-платформа за водени медитации на български език www.djavarava.com.

Елена е създател на първата до момента в България дълбоко-лечебна програма за освобождение от травмите на пренаталното време и раждането – “Аз (се) раждам отново”.

Последвайте Елена във фейсбук ТУК 

За повече ресурси, практики, информация, подкрепа по темата за пренаталното развитие сте добре дошли в затворената група във фейсбук  “Лекуване на пренатални травми с Елена Матеева” ТУК.

==========================================

С дълбоки шамански пътувания, практики с тялото за освобождаване на заключени травми, лечебно дишане, споделяне, благословии и радващи душата успокояващи процеси ще работим в “Аз (се) раждам отново!” – 5-дневен ритрийт за изцеление на периода, прекаран в утробата на майка ни. Ритрийта е по програмата на Fountain of Life, интернационално съвременно мистично училище за лечение на женствеността.

В тази програма на уютно и красиво място в с. Априлци се връщаме назад – там, където сме получили първите и най-дълбоки изживявания на нашата душа. Ще си позволим да пуснем всичко, което мъничката ни душа е усетила като мъчително и болезнено, и което е останало някъде в нашето тяло и система и до ден днешен. Ще дадем на своето Аз нова благословия, за усещането, че сме напълно приети, обичани и желани на този Свят.

Предстои четвърто провеждане през 2021г.

Актуалната страница за четвъртото провеждане все още е в подготовка, но можете да разгледате подробно какво представлява процесът тук.

Остави коментар