Лечение Увереност

Отслабване с любов към тялото

Много силна медитация за трансформация на тялото към неговата най-здрава и съвършена форма – на базата на визуализации на Джон Габриел, помогнали на много хора по света да отслабнат по лек и естествен начин. Тази водена медитация активизира вътрешни лечебни процеси, задвижващи освобождаването на всичко ненужно по тялото. Чрез нея изпращаме ново послание към клетките на тялото за здраве и красота , вграждаме го в генетичната си информация. По този начин тялото ни става наш приятел, вместо наш враг.

За стабилни и трайни резултати в областта на отслабването, слушайте тази медитация всеки ден, в продължение на поне 30 дни.

Only Logged in users can see the content

 

Медитацията е част от цялостната програма “Към тялото ми с любов” – създадена, за да възвърне красивия и здрав вид на телата ни, да ни помогне да свалим излишни килограми трайно и естествено, вместо чрез постоянно подчинение на мъчителни режими. Програмата има като резултат не просто промяна в килограмите (която се запазва във времето), но и цялостно повишава самочувствието, започваме да се чувстваме прекрасно в собствената си кожа, разбираме какво е да се харесваме в огледалото и да обичаме телата си.

Това е авторска програма, създадена на база личния опит на водещите, събиращ най-доброто от различни световни експерти плюс нови авторски техники. Водещи: Силвия Матеева и Елена Матеева.

За повече информация за програмата тук.

 

 

 

 

Коментара

Остави коментар