Лечение Увереност

Отслабване с любов към тялото

Много силна медитация за трансформация на тялото към неговата най-здрава и съвършена форма – на базата на визуализации на Джон Габриел, помогнали на много хора по света да отслабнат по лек и естествен начин. Тази водена медитация активизира вътрешни лечебни процеси, задвижващи освобождаването на всичко ненужно по тялото. Чрез нея изпращаме ново послание към клетките на тялото за здраве и красота , вграждаме го в генетичната си информация. По този начин тялото ни става наш приятел, вместо наш враг.

За стабилни и трайни резултати в областта на отслабването, слушайте тази медитация всеки ден, в продължение на поне 30 дни.

Only Logged in users can see the content
Регистрирай сеВлез

Ако усещащ порив и нужда да се сприятелиш със своето тяло, да започнеш истинска любовна афера с него – за теб е новото ни 30-дневно приключение:
💟💟💟
“30 дни до любов към моето тяло” ще се проведе онлайн през юни 2019 за първи път. (30 дни ще бъдем заедно в това, за да направим от тази нова вибрация естествен навик)

Как действа тя и какво ви очаква там?
Вижте всичко тук: http://djavarava.com/30days-to-loving-my-body/

С любов, Силвия.

За водещата Силвия Матеева

Силвия е преди всичко треньор, работещ с телесни и танцови терапии, за изцеление на душата и тялото по възможно най-естествен и автентичен път. Тя е една от първите треньорки по Мандала Танц – танцът на женската енергия – в България.
Отдадена на темите връзка с интуицията, женствеността, здравето, вътрешната увереност и магнетизъм, които идват от автентичната ни природа. Най-важната част от своята работа вижда в лекуване на любовния си живот и връзката, която имаме с любовта. Работи с древни и нови енергийни практики, телесни методи за емоционално лечение, интуитивни танци, авторски медитации, лечебни практики с нефритени яйца, методи от най-добрите школи в света (като напр. Qoya, София Сундари, Тоша Силвър, Ким Анами и др.). Създател на първите 30-дневни онлайн-програми с ежедневен съпровод за изцеление на сърцето и женствеността в България. Работила с вече над 2000 жени от цялата страна за тяхната женска увереност, красота и цялостно щастие. Ко-създател на първата в България онлайн-платформа за водени медитации на български език www.djavarava.com.

Последвай Силвия във фейсбук.

 

Коментара

Остави коментар