Uncategorized Лечение

Молитва за любов към тялото в трудни моменти

Божествена сила на Любовта вътре в мен,

Помогни ми с твоя помощ да пусна тежестите и трудностите в моето тяло, които не му принадлежат. Позволи му да чувства моята любов, дори когато ми е трудно да му я давам съзнателно. Помогни ми да си припомням и в най-мъчните моменти свещенността на моя храм, моето тяло.

Позволи ми да му доставям несравнимото удоволствие да се чувства обичано и приемано от мен, през каквото и да преминава в този момент. Помогни ми да обичам, приемам и прощавам на себе си, дори тогава, когато ми е трудно да давам любов на тялото си.

Помогни ми да се отварям за нови и нови пътища да дарявам истинска любов, нежност и грижа на физическото си тяло и чувам неговия глас и нужди. Позволи ми да си спомням и връщам към любовта, когато излизам от този път.

Помогни ми да се върна към своето рождено право и състояние – да се гледам през очите на любовта.

Автор: Силвия Матеева


Ако усещащ порив и нужда да се сприятелиш със своето тяло, да започнеш истинска любовна афера с него – за теб е новото ни 30-дневно приключение:
💟💟💟“30 дни до любов към моето тяло” ще се проведе отново онлайн през март 2020. (30 дни ще бъдем заедно в това, за да направим от тази нова вибрация естествен навик).

Записването отваряме на 3ти февруари.

Как действа тя и какво ви очаква там?
Виж цялата информация за “30 дни до любов към тялото ми” тук!

С любов, Силвия.

За водещата на програмата Силвия Матеева

Силвия е преди всичко треньор, работещ с телесни и танцови терапии, за изцеление на душата и тялото по възможно най-естествен и автентичен път. Тя е една от първите треньорки по Мандала Танц – танцът на женската енергия – в България.
Отдадена на темите връзка с интуицията, женствеността, здравето, вътрешната увереност и магнетизъм, които идват от автентичната ни природа. Най-важната част от своята работа вижда в лекуване на любовния си живот и връзката, която имаме с любовта. Работи с древни и нови енергийни практики, телесни методи за емоционално лечение, интуитивни танци, авторски медитации, лечебни практики с нефритени яйца, методи от най-добрите школи в света (като напр. Qoya, София Сундари, Тоша Силвър, Ким Анами и др.). Създател на първите 30-дневни онлайн-програми с ежедневен съпровод за изцеление на сърцето и женствеността в България. Работила с вече над 2000 жени от цялата страна за тяхната женска увереност, красота и цялостно щастие. Ко-създател на първата в България онлайн-платформа за водени медитации на български език www.djavarava.com.

Последвай Силвия във фейсбук.

Остави коментар