Uncategorized Лечение

Молитва за любов към тялото в трудни моменти

Божествена сила на Любовта вътре в мен,

Помогни ми с твоя помощ да пусна тежестите и трудностите в моето тяло, които не му принадлежат. Позволи му да чувства моята любов, дори когато ми е трудно да му я давам съзнателно. Помогни ми да си припомням и в най-мъчните моменти свещенността на моя храм, моето тяло.

Позволи ми да му доставям несравнимото удоволствие да се чувства обичано и приемано от мен, през каквото и да преминава в този момент. Помогни ми да обичам, приемам и прощавам на себе си, дори тогава, когато ми е трудно да давам любов на тялото си.

Помогни ми да се отварям за нови и нови пътища да дарявам истинска любов, нежност и грижа на физическото си тяло и чувам неговия глас и нужди. Позволи ми да си спомням и връщам към любовта, когато излизам от този път.

Помогни ми да се върна към своето рождено право и състояние – да се гледам през очите на любовта.

Автор: Силвия Матеева

==========================

Молитвата е спомагателна част към онлайн-програмата “30 дни до любов към тялото ми” на Силвия Матеева, която се провежда 2 пъти годишно. Очаквайте следващо провеждане в края на 2019та година.

Ако не получавате имейл-известия от нас и искате да научите за старта на следващото провеждане, изпратете ни имейл на assist.mandala@gmail.com, за да заявите своя интерес.

Остави коментар