Вътрешен мир Лечение

Милосърдие: Отключване силата на прошката

Медитация на Седмица 4 (Сфера Милосърдие) към книгата “Едно желание може да промени вашия живот”

Това е четвъртата от серия медитации, част от програма за постигане на конкретна цел/желание. Тя е описана подробно в книгата “Едно желание може да промени вашия живот”. Целта на това аудио е да улесни всички, които са тръгнали по това пътешествие и изпълняват задачите от книгата. Ние като преминали през тази програма, можем само да препоръчаме да я стартирате. Тя задвижва мощни процеси на промяна, които ще оставят завинаги позитивен отпечатък върху живота ви – нзависимо каква цел си набележите.

Медитация 4 би могла да се изпълнява и без да се движите по книгата – като медитация за отключване сърцето ни за милосърдие, прошка и състрадание. И по този начин изцелявайки се и отваряйки се за безгранични нови възможности и отношения.

Ако не използвате книгата, а искате да правите медитациите, препоръчваме да ги правите подред (от седмица 1 до 10), като ги правите всеки ден и отделяте по 1 седмица на всяка медитация.

Only Logged in users can see the content
Регистрирай сеВлез

Препоръчваме да слушате с тази музика:

Only Logged in users can see the content
Регистрирай сеВлез

Коментара

  • Здравейте!
    Попаднах на тази медитация за седмица 4 и на седмица 5, но не виждам други медитации за останалите седмижи. Има ли категория в която да се намерят всичките 10 седмични медитации?

    • Здравей, предстои да ги запишем в следващите ни запис-сесии! Само мъничко търпение 🙂 Благодарим за въпроса ти!

Остави коментар