Вътрешен мир Лечение

Медитация за лечение на вътрешното дете

Констелационна аудио сесия с вътрешното дете – основната цел на тази сесия е да помогне на човек, да осъзнае някои травмиращи за него моменти от неговото детство и с какво са повлияли на живота му и до днес.

С какво тези моменти продължават да оказват влияние на неговите взаимоотношения със семейство и близки, по отношение на партньорските му взаимоотношения, по отношение на това защо се държи понякога като инфантилно, наранено дете и не може да поеме отговорност като възрастен човек. Защо изпада в ролята на жертва и бяга, защо изпитва вина и гняв, защо не се доверява и се чувства изоставен или предаден. Защо се чувства отхвърлен, защо не може да направи нещата, които желае да постигне в живота си.

Тази сесия може да помогне на човека да осъзнае тези травмиращи моменти и чрез нея да започне лечебния процес на тяхното освобождение и промяна.

Only Logged in users can see the content
Регистрирай сеВлез

 

Автор: Калоян Божанов

Фейсбук-страница на Калоян Божанов

Уебсайт на Калоян Божанов

 

 

 

Запис: Cool Sound Studio – Красимир Илиев

Инструментал: Super Relaxing Music – Bulgarian Duduk, Strings Flute Music |56


Тази медитация е част от терапевтичните констелационни сесии “Детето и Родът в мен” на Калоян Божанов. Пакетът включва още “Сесия за работа с бащата и бащината енергия” и “Сесия за работа с майката и майчината енергия”.

Можете да заявите целия пакет от аудио терапевтични сесии ТУК.

Остави коментар