Лечение

Лечебната сила на клетките

le4ebnata silana kletkite 03

Настройката на нашия ум ежесекундно предава команди на клетките. И те работят според тези команди. Клетките ни могат да ни направят млади, здрави, красиви и енергични. Ако това е командата на нашите мисли. Или пък да ни разболяват, ако това е нагласата ни. С тази дълбока медитация ще препрограмираме ума. За да заработи той и клетките ни в една ясна посока – за изцеление, за здраво и красиво тяло.

Моля регистрирай се БЕЗПЛАТНО, за да чуеш медитацията!
Регистрирай се!Влез!

 


Нашето съзнание управлява работата на клетките ти.

Цялостната програма за промяна в тялото “Към тялото ми с любов” е създадена, за да възвърне красивия и здрав вид на телата ни, да ни помогне да свалим излишни килограми трайно и естествено, вместо чрез постоянно подчинение на мъчителни режими. Програмата има като резултат не просто промяна в килограмите (която се запазва във времето), но и цялостно повишава самочувствието, започваме да се чувстваме прекрасно в собствената си кожа, разбираме какво е да се харесваме в огледалото и да обичаме телата си.

Това е авторска програма, създадена на база личния опит на водещите, събиращ най-доброто от различни световни експерти плюс нови авторски техники. Водещи: Силвия Матеева и Елена Матеева

 

“Към тялото ми с любов” ще се проведе на живо:

в София на 19.11.2016 от 15-19:00ч. Кликни и виж повече.

като уебинар за цялата страна: през декември, очаквайте инфо тук.

Част от идеите в програмата ще бъдат изложени в лекцията “Защо нямам желаните килограми?” на 26.11. във Варна със Силвия Матеева и Ирина Вълчева-Кръстева. Лекцията ще се проведе в ресторант Жасмин Тий Хаус в рамките на тематична вечеря. За повече инфо виж страницата на ресторант Жасмин Тий Хаус.

 

Коментара

Остави коментар