Лечение

Лечебната сила на клетките

Настройката на нашия ум ежесекундно предава команди на клетките. И те работят според тези команди. Клетките ни могат да ни направят млади, здрави, красиви и енергични. Ако това е командата на нашите мисли. Или пък да ни разболяват, ако това е нагласата ни. С тази дълбока медитация ще препрограмираме ума. За да заработи той и клетките ни в една ясна посока – за изцеление, за здраво и красиво тяло.

Моля регистрирай се БЕЗПЛАТНО, за да чуеш медитацията!

 


Програма с техники за трайна позитивна промяна във физиката чрез промяна на отношението към себе си и своето тяло ” Към тялото ми с любов”:

Jumping girl with heart

Цялостната програма за промяна в тялото “Към тялото ми с любов” е създадена, за да възвърне красивия и здрав вид на телата ни, да ни помогне да свалим излишни килограми трайно и естествено, вместо чрез постоянно подчинение на мъчителни режими. Програмата има като резултат не просто промяна в килограмите (която се запазва във времето), но и цялостно повишава самочувствието, започваме да се чувстваме прекрасно в собствената си кожа, разбираме какво е да се харесваме в огледалото и да обичаме телата си.

Това е авторска програма, създадена на база личния опит на водещите, събиращ най-доброто от различни световни експерти плюс нови авторски техники. Водещи: Силвия Матеева и Елена Матеева.

“Телата ни заслужават да бъдат красиви и обичани от нас – това е не просто е наше изконно, женско право, но и наше основно задължение!”

Повече за програмата и как работи тя тук.


Повече по темата от блога:

Към тялото ми, с любов.

Тялото ни прави това, което му казваме – ВИНАГИ!

Отслабване с любов към тялото.

 

 

 

Коментара

Остави коментар