Лечение

Лечебната енергия на светлината – медитация за пълно сканиране на тялото

Всяка болест и болезнен симптом сочат към блокажи в нашето тяло. Към заблокирана енергия, която не тече свободно в организма. Чрез мощната лечебна сила на светлината ще преминем през всяка част от тялото. Светлината ще влезе дълбоко в органите, мускулите, костите – във всяка клетка. Ще усетиш мигновен пристъп на сили и ще задвижиш мощен лечебен процес на най-дълбоко ниво.

Моля регистрирай се БЕЗПЛАТНО, за да чуеш медитацията!
Регистрирай сеВлез

Ако усещащ порив и нужда да се сприятелиш със своето тяло, да започнеш истинска любовна афера с него – за теб е новото ни 30-дневно приключение:
💟💟💟

“30 дни до любов към моето тяло” ще се проведе отново онлайн през март 2020. (30 дни ще бъдем заедно в това, за да направим от тази нова вибрация естествен навик).

Записването отваряме на 3ти февруари.

Как действа тя и какво ви очаква там?
Виж цялата информация за “30 дни до любов към тялото ми” тук!

С любов, Силвия.

За водещата Силвия Матеева

Силвия е преди всичко треньор, работещ с телесни и танцови терапии, за изцеление на душата и тялото по възможно най-естествен и автентичен път. Тя е една от първите треньорки по Мандала Танц – танцът на женската енергия – в България.
Отдадена на темите връзка с интуицията, женствеността, здравето, вътрешната увереност и магнетизъм, които идват от автентичната ни природа. Най-важната част от своята работа вижда в лекуване на любовния си живот и връзката, която имаме с любовта. Работи с древни и нови енергийни практики, телесни методи за емоционално лечение, интуитивни танци, авторски медитации, лечебни практики с нефритени яйца, методи от най-добрите школи в света (като напр. Qoya, София Сундари, Тоша Силвър, Ким Анами и др.). Създател на първите 30-дневни онлайн-програми с ежедневен съпровод за изцеление на сърцето и женствеността в България. Работила с вече над 2000 жени от цялата страна за тяхната женска увереност, красота и цялостно щастие. Ко-създател на първата в България онлайн-платформа за водени медитации на български език www.djavarava.com.

Последвай Силвия във фейсбук.

Коментара

    • Здравейте, при влизане в сайта горе в левия ъгъл има линк “Влез”. Най-добре влизайте още в началото там с вашите данни. Ще вградим в най-близко време и бутон Влез под всяка медитация. Благодарим за обратната връзка!

Остави коментар