Изобилие Увереност

Коя е моята мисия?

Твърде често сме в професия и път, които вътрешно усещаме, че не са нашите. Твърде често сме откъснати от знанието кой е нашият път. Следване на чужди амбиции, популярни професии или просто нуждата да плащаме сметките ни отклоняват от онази лична наша мисия, която може да е едновременно източник на радост, удовлетворение и успех в живота.

Тази медитация ще ти помогне да достигнеш до една по-дълбока и подсъзнателна част от теб, където знаеш кой е твоят път и твоята мисия. Направи я поне няколко пъти и забелязвай какви картини излизат спонтанно, какви думи и послания. За още по-добър ефект записвай появилите се неща в тетрадка след самата медитация. И налюдавай как малко по малко пътят на душата ти и най-подходящата професия ще изплуват в съзнанието ти.

Автор и четящ: Петя Белчева

Only Logged in users can see the content

 

Искаш да следваш призванието си, но нямаш пълна яснота за него или не знаеш с какви стъпки да го стартираш?

Добре дошъл на 29.10.2017 в София, където ще проведем практически уъркшоп:

“МОЕТО ПРИЗВАНИЕ – Как да го открия и направя първи успешни стъпки”

Ще работим с нашите пречки пред следването на призванието, изясняване кое е нашето истинско призвание, как можем да го стартираме стъпка по стъпка от положението, в което сме в момента. Ще използваме редица практически, логически и интуитивни упражнения, за да постигне всеки участник яснотата и мотивацията, от които се нуждае.

Водещи ще бъдем ние, Ирина Вълчева-Кръстева и Силвия Матеева.

Виж повече ТУК.


Очаквайте нов, подобрен и пълен вариант на онлайн курс “МОЕТО ПРИЗВАНИЕ” от Силвия Матеева и Ирина Вълчева-Кръстева. В него ще ви преведем от най-ранните детски моменти до днес, за да получите пълна яснота за вашите истински страсти, таланти и силни страни и как можете да ги последвате днес, стъпка по стъпка.

Поискайте да бъдете сред първите информирани, които ще получат отстъпка от редовната цена при пускането на курса:
За целта пишете на assist.mandala@gmail.com със заглавие “Интерес Моето Призвание – Отстъпка”.

Коментара

  • Медитацията е хубава, но не ми се харесва как се чете. Интонацията ми е крайно неподходяща. Медитациите, които се четат от Елена или Силвия, са много по-добри и по-въздействащи.

    • Благодарим за обратната връзка, пробваме с различни варианти, във времето вярваме че ще събираме все повече различни четци, които да ви потапят в точното чувство!

Остави коментар