Вътрешен мир Изобилие

Корона: Силата на волята

Медитация на Седмица 1 (Сфера Корона) към книгата “Едно желание може да промени вашия живот”

 

Това е първата от серия медитации, част от програма за постигане на конкретна цел/желание. Тя е описана подробно в книгата “Едно желание може да промени вашия живот”. Целта на това аудио е да улесни всички, които са тръгнали по това пътешествие и изпълняват задачите от книгата. Ние като преминали през тази програма, можем само да препоръчаме да я стартирате. Тя задвижва мощни процеси на промяна, които ще оставят завинаги позитивен отпечатък върху живота ви – нзависимо каква цел си набележите.

Медитация 1 би могла да се изпълнява и без да се движите по книгата – като медитация за усилване на волята, задаване на конкретно намерение, посяване на семето на желанието ви в почвата на подсъзнанието.

Ако не използвате книгата, а искате да правите медитациите, препоръчваме да ги правите подред (от седмица 1 до 10), като ги правите всеки ден и отделяте по 1 седмица на всяка медитация.

Моля регистрирай се БЕЗПЛАТНО, за да чуеш медитацията!
Регистрирай сеВлез

 

Можете да придружите с тази музика:

Моля регистрирай се БЕЗПЛАТНО, за да чуеш медитацията!
Регистрирай сеВлез

 

Слушай тук Медитация към седмица 2 – Мъдрост: Висшето Аз винаги знае!

Коментара

    • Има проблем с едновременното пускане в момента, работим да го решим и се надяваме, че към края на седмицата ще работи! Благодарим за обратната връзка, насреща сме 🙂

Остави коментар