Женска енергия и сексуалност

Изчистване на маточното пространство

matochno-prostranstvo

Във времето всяка жена натрупва болки, горчив опит, страхове и напрежение. Те оставят своите следи преди всичко в нейния сакрален център – пространството във и около матката. За да можем отново да се почувстваме живи, енергични, сияйни и уверени, нужно е да изчистим това пространство от всичко негативно. Нужно е да му придадем нов блясък, за да събудим изцяло жената и богинята в нас.

Моля регистрирай се БЕЗПЛАТНО, за да чуеш медитацията!
Регистрирай се!Влез!

 

Дълбоко изчистване на маточното пространство  (от емоционални блокажи и негативни емоции, натрупани там през годините и свързани с женствеността)  може да се постигне чрез практиката “Пробуждане на източника” .

Тя ще се проведе на 8-10.12.2017 във Варна в рамките на уъркшопа “Пускане енергията на 2017та година и отваряне за чудесата на Новата Година.”


 

Цялостно свързване със женската си енергия, жените изживяват чрез Мандала ТанцРедовни занятия по Мандала Танц във Варна: всеки вторник от 11:30ч. и всеки петък от 19:00ч. в Йога студио Тримурти на ул. Йоан Екзарх12.

Присъединете се към затворената група Мандала Танц във Варна за повече актуална и интересна информация за практиката в морската столица.

В други градове провеждаме практиката 1 до 2 пъти месечно. За актуални новини и събития присъединете се към групата “Мандала Танц България”.


Следващи събития в страната:

1-3.12.2017 г. – София – Уикенд за изцеление на женската рана с Мандала танц

1.12.2017, 19:00-21:00ч.- “Пробуждане на източника”

Истинска грижа и изцеление за нашия женски център! С уникалната женска практика “Пробуждане на източника” за изчистване на матката.

2.12.2017, 14:00-19:30ч. – “Изцеление на женската рана – Част 1”

(С включено Пробуждане на източника като част от процеса!)

Това е началото на едно пътешествие, в което ще лекуваме раните и болките, страховете и недоверието, които носим в душите, телата, сърцата и матките си от хилядолетия насам – понякога загнездени дори в клетъчната ни памет.

3.12.2017, 14:00-16:30 – Мандала танц – група за начинаещи

                    17:00-19:30 – Мандала танц – група за средно напреднали

Мандала танц е мощна техника за събуждане на женската енергия! Активира в нас извора на женствеността, здравето, вътрешната хармония и младостта.

Добре дошли да се докоснете заедно с нас до тази магия и трансформираща сила. Нека си дадем това време за себе си… да изключим мозъците, включим матката и получим всичко, което искаме в живота!

За повече информация и за записване за събитията в София тук.


9.12.2017 г., 14:30-18:00ч. – Бургас –  Мандала танц и практика “Магнетична жена”

Този път ще допълним Мандала Танц и ще задълбочим работата с женската ни енергия. Ще започнем с комплекс от техники за женска магнетичност, излъчване и изцеление. Ще включим кратка работа с нефритени яйца, женски дихателни упражнения, подмладяващ комплекс.

След това ще продължим с магията на Мандала Танц. Това е мощна техника за събуждане потока на женска енергия!

Към програмата на събитието и за записване тук.


8-12.12.2017г. – Варна – Пускане енергията на 2017 година и отваряне за Чудесата на 2018 година

 В тези 3 дни ще се гмурнем съзнателно в даровете на тъмнината. Ще създадем магическа атмосфера за нашите тела, матки и сърца, чрез която ще пуснем това, на което е време да си иде. И ще позволим на нашите идеи, вдъхновения, любов и нови желания да се зародят и случат в материалния свят през настъпващата Нова година.

Очакват ви:
* 3 сесии “Пробуждане на източника” от петък до неделя
* След всяка сесия ще продължим със специално подготвено пътешествие към тъмнината на женската утроба и свързване с потенциала й
* На третия ден в неделя (10.12.) след този процес и кратка пауза, ще продължим с равносметка на хубавите неща, които са се случили за нас през годината (за да генерираме енергия на благодарност)
* И ще завършим с посяване семената на конкретни желания за Новата година и тяхното зареждане.

Повече за събитието и за записване тук.


За контакт с нас във връзка с Мандала и други събития:

Силвия Матеева – silvimateeva@gmail.com, 0898 393817

Eлена Матеева – elena.essentials@gmail.com, 0898 381215

Остави коментар