Женска енергия и сексуалност

Изчистване на маточното пространство

matochno-prostranstvo

Във времето всяка жена натрупва болки, горчив опит, страхове и напрежение. Те оставят своите следи преди всичко в нейния сакрален център – пространството във и около матката. За да можем отново да се почувстваме живи, енергични, сияйни и уверени, нужно е да изчистим това пространство от всичко негативно. Нужно е да му придадем нов блясък, за да събудим изцяло жената и богинята в нас.

Моля регистрирай се БЕЗПЛАТНО, за да чуеш медитацията!
Регистрирай се!Влез!

Изчистване, цялостно свързване и съживяване енергията на матката жените изживяват чрез практикуване на Мандала Танц.

Редовни занятия по Мандала Танц се провеждат във Варна всеки вторник и петък.

За повече информация тук.

За страната:

Бургас – 13.08.2017

12:00 – 12:50 – Безплатна лекция на тема ” Вдигане на женската енергия и Мандала танц”

На лекцията ще ви разкажем за основите на Мандала Танц и други женски практики. Ще разберете дали те са това, от което се нуждаете в този момент, защо дават прекрасни резултати при толкова много жени, както и дали има противопоказания да ги практикувате.

Ще отговорим и на вашите въпроси, свързани с практиките и вашите лични предизвикателства по пътя към женската ви природа.

Водещи: Силвия и Елена Матееви, едни от първите сертифицирани треньорки по Мандала Танц в България, работили вече с над 1000 жени в страната за отключване на женския им потенциал и желаните промени в живота им.

За повече информация и за записване за лекцията тук.

След безплатната лекция ще имате възможност да се включите директно в силната лечебна практика за изчистване на маточното пространство “Пробуждане на източника“.

Тя ще бъде последвана от Мандала Танц – практиката за директно събуждане на женската енергия и материализиране на съкровени желания.

13:00-15:00 – Пробуждане на източника – Елена Матеева

15:30-18:00 – Мандала танц – Силвия Матеева

За повече информация и за записване за практиките тук.

_____________________________________________________________________________


8 – 10.09.2017  –  Мандала – Уикенд край морето “Влизане в женските стихии” – парк Росенец, Бургас

През Септември заповядайте на цял уикенд,  посветен на Мандала и практики за влизане в различните стихии Земя-Огън-Въздух-Вода. Ще използваме ритуални практики за влизане във всяка от стихиите, молитви и мантри, искрено споделяне в женския кръг и разбира се силата на МАНДАЛА ТАНЦ – най-силната практика за влизане в първичната женска енергия! Всичко това подкрепено от природата, която ще ни заобикаля.

Ще се намираме сред красотата на Парк Росенец близо до Бургас, директно над морския бряг, а наш домакин ще бъде прекрасния хотел “Св. Анастасия”.  Очакват ни практики, както в защитено пространство, така и на брега на морето и насред красиви поляни.

За повече информация и за записване за събитието тук.

 

Остави коментар