Вътрешен мир Женска енергия и сексуалност

Зареждане със силата на доверието

Зареждане на нефритено яйце

Когато сме спокойни, уверени, изпълнени с доверие в живота – всичко се получава с лекота. Спираме да се борим и интуитивно намираме верните пътища. Нови врати се отварят за нас. Ние имаме вътрешна сила да осъществим намеренията си.

С тази енергия ще заредим себе си сега! А ако си жена и практикуваш с нефритено яйце, тази медитация ще ти помогне да заредиш и него със силата на своето намерение!

Така правейки упражнения с него, ти ще работиш за своята женственост и полово здраве, но и също за осъществяване на желанията си…

Моля регистрирай се БЕЗПЛАТНО, за да чуеш медитацията!
Регистрирай сеВлез

За нефритените яйца и ползите от тях – гледай тук уебинара “Ярка сексуалност и оргазми” с водещ Силвия Матеева.

За поръчка на качествени, 100% истински нефритени яйца кликни тук.


Цялостно свързване със женската си енергия, жените изживяват чрез практикуване на Мандала Танц. Редовни занятия по Мандала Танц се провеждат във Варна всеки вторник и четвъртък в Мандала център Алуна.  Присъединете се към затворената група Мандала Танц във Варна за повече актуална и интересна информация за практиката в морската столица.

В други градове провеждаме практиката 1 до 2 пъти месечно. За актуални новини и събития присъединете се към групата “Мандала Танц България”.


Това е онлайн продукт за практикуване на силната женска енергийна практика у дома – независимо къде живеете по света!
Със Силвия и Елена Матееви, едни от първите сертифицирани треньорки по Мандала Танц в България, провели стотици сесии в различни градове на страната; работили с над 2000 жени за изцеление на тяхната женската природа, техните женски тела и сърца.

Слушай аудио медитация  за “Нежно лечение на маточното пространство”.

Това е медитативна аудио сесия за дълбока и нежна грижа на матката и маточното пространство. В тези 50 минути се отпускаме напълно и си даряваме красиво изживяване, свързвайки се с енергията в женския ни център. Задействаме лечебен процес изцяло чрез любящото внимание и насладата.

Към медитацията и начини за закупуването й.


За контакт с нас във връзка с Мандала и други събития:

E-mail: assist.mandala@gmail.com

Силвия Матеева – тел. 0898 393817

Eлена Матеева – тел. 0898 381215

Остави коментар