Блог

Докосване

Знайте, ще дойде време хората да “четат” камъните.”
~Слава Севрюкова~
И това време дойде!
Края на миналата година, по време на много дълбок лечебен процес, слизайки надолу, много надолу към подземния свят, получих послание, видение, знание от моята баба шаманка.
Видях я как усеща идващия пад на Атлантида и как заедно с другите пазители на вечните знания започнаха да ги вливат от тялото си, през ръцете в различни големи камъни. Попитах я защо камъните, а тя ми отговори, че те дори и да променят формата си, или да се смалят ще си останат камъни и няма да изгубят информацията и знанията, а ще ги пазят докато човечеството отново е готово за тях.
От този момент различни каменни структури, места с много камъни, песни, информации за свещените камъни на различни племена постоянно ме придърпват към себе си.
Силата, топлината, любовта, лечението, знанията, усещанията, които преминават през мен, когато се докосна до тях, не мога да ги вплета в думи. Те са сякаш от различно измерение и в същото време дълбоко познати и принадлежащи на Земята, на костите ми, на душата ми.
Вчера, отново поведена съвсем случайно към каменен кръг, създаден от будни и помнещи хора, бях връхлетяна от благословии.
Седнах до камъка в средата и мигом попаднах в лечебно яйце. Около мен се насъбра моето звездно семейство, което ми дава нови и нови лечебни кодове за лекуване на моето идване на Земята и това на другите – нашия пренатален период.
Когато усетих,че трансмисията е завършена, минавайки през всеки от камъните на кръга, на един от тях прочетох думите на Сава Севрюкова, с които започнах този пост. Усетих как сърцето ми се разтваря в любов, сълзи потекоха по лицето ми.
В този момент разбрах, не само,че не съм сама,но и сякаш някой ми казваше “На прав път си!”, обгръщайки ме с любов и подкрепа.
И аз, не съм избрана да “чета” камъните. Всички можем.
И не е нужно да усещаме нещо кой знае какво, а просто да докосваме дланта си до тях с Любов, Уважение и Благодарност, че са пазили толкова дълго кодовете на новата древна Земя и сега ги споделят с нас.
С Обич
Елена 
Снимка на Essential Moments by Elena Mateeva.
Елена е една от първите сертифицирани треньори по Мандала Танц у нас, посветена на темата за женската енергия и изцеление. Сертифицирана водеща на женски кръгове към една от най-големите световни школи, посветени на този формат – Sistership Circle. Елена е сред треньорите в България, които най-силно работят с енергията на Земята и природните стихии като път за завръщане към женската истина и цялост. Възпитаничка на “Fountain of Life” – модерно мистично училище за връщане на древните женски практики, посветено на възраждането на женското начало. Там тя изучава дълбоки практики за лекуване на женското подсъзнание, работа със сенките, свързване с женския ни цикъл, стихиите, лунните цикли, лекуване на дълбоки маточни травми, древни практики и ритуали, практикувани от жриците на Изида и Мария Магдалена, свързване и лекуване на връзката с мъжкото начало. Работила с над 2000 жени на живо и онлайн за изчистване травмите от маточното пространство и връщане на хармонична връзка със себе си и своите желания. Последовател на едни от най-добрите световни школи за танца и движенията като средство за изцеление. Ко-създател на първата в България онлайн-платформа за водени медитации на български език www.djavarava.com.
РИТРИЙТ АЗ (СЕ) РАЖДАМ ОТНОВО:
Ние се раждаме два пъти в този живот:
Първият е, когато се появим на бял свят.
Вторият – когато решим да излекуваме начина, по който сме дошли на бял свят.”
~ Ошо~
Този Ноември, малко преди края на 2019г. 

…е предстоящия ритрийт “Аз (се) раждам отново” –Тринити Хаус, Априлци.

Това е дълбоко-лечебна 5-дневна програма на уединено красиво място, в която ще се гмурнем много много назад във времето… Там, когато сме били още в утробата, още преди да се появим на бял свят, където сме научили и усетили първите си впечатления от живота, където сме поели от чувствата на нашата майка, където мъничките ни души са създали първите си вярвания за това кои сме и какво заслужаваме…

Програма на ритрийта, място на провеждане и условия вижте тук.

Остави коментар