Вътрешен мир

Доверие в живота и хората

Забелязвали ли сте как понякога, когато отпуснете нещата и позволите на живота да се погрижи, желанията ви сами идват при вас? А когато стискате прекалено много и искате да контролирате, желаното все бяга и всичко е свързано с борба?

Ключът към най-сладките плодове на живота е в доверието и търпението. Доверието, че нещата се случват правилно, доверие в хората около вас и в самите себе си. Когато развием дълбоко чувство на доверие в процеса и спокойно изчакаме нещата да се подредят – всичко се случва сякаш от само себе си.

Това не винаги е лесно, затова дай си право тук и сега да се докоснеш до дълбокото доверие в теб. Дай си право да пуснеш контрола и заживееш по коренно нов начин – с помощта на тази медитация!

Моля регистрирай се БЕЗПЛАТНО, за да чуеш медитацията!

Автор на медитацията: Силвия Матеева

Четящ: Елена Матеева

Коментара

  • Момичета, невероятни сте!! Това е една от най-любимите ми медитации. Всеки път, когато се усетя, че прекалено здраво стискам контрола и желаното започва да ми се изплъзва, си я пускам и веднага се случват чудеса!!!

    • Колко много ти благодаря за тази обратна връзка, макар че този коментар сме изпуснали по някаква причина…. Сега го виждам и така много зарадва сърцето ми 🙂

Остави коментар