Женска енергия и сексуалност

Дишане през яйчниците (даоистка техника)

wom energy 04

В нашите яйчници се съдържа огромна творческа и съзидателна енергия. Това е енергията на животът. Но тя може да ни служи не само за зачеване. Ако знаем как, всеки месец можем съзнателно да черпим от нея за нашите проекти, начинания, творчество и идеи.

Тази даоистка техника служи точно за това – изпълнявайте я от ден 1 на вашия цикъл до ден 14 (или ако знаете точно деня на настъпване на овулация – до този ден). Тя ще ви помогне да сте по-продуктивни и креативни, да използвате енергията на живота за вашите цели!

Ако желаете да живеете изцяло в синхрон с месечния си цикъл, да разбирате кога са най-подходящите фази за действие и кога за почивка – гледайте безплатно запис от уебинара на Силвия Матеева „Тайните на месечния ни цикъл”. (Дишането през яйцниците е съпровождащо аудио към информацията, представена в уебинара.)

 

Моля регистрирай се БЕЗПЛАТНО, за да чуеш медитацията!
Регистрирай се!Влез!

Цялостно свързване със женската си енергия, жените изживяват чрез практикуване на Мандала Танц. Редовни занятия по Мандала Танц се провеждат във Варна всеки вторник и петък. Присъединете се към затворената група Мандала Танц във Варна за повече актуална и интересна информация за практиката в морската столица.

В други градове провеждаме практиката 1 до 2 пъти месечно. За актуални новини и събития присъединете се към групата “Мандала Танц България”.


Следващи събития:

24.09.2017 – Бургас – Мандала танц за свързване с женската енергия в нас

Мандала танц е мощна техника за събуждане на женската енергия! Активира в нас извора на женствеността, здравето, вътрешната хармония и младостта.

Добре дошли да се докоснете заедно с нас до тази магия и трансформираща сила. Нека си дадем това време за себе си… да изключим мозъците, включим матката и получим всичко, което искаме в живота!

За повече информация и за записване за Мандала танц в Бургас тук.


29.09 – 01.10.2017 – София – Тридневен маратон “Пробуждане на източника” и Мандала танц

Истинска грижа и изцеление за нашия женски център! С уникалната женска практика “Пробуждане на източника” за изчистване на матката, последвана от Мандала Танц.

Какво прави “Пробуждане на източника” с нас? Изчиства пространството във и около матката – където през годините се складират обиди, болки, травми и усещането за отхвърляне, свързани с нашата женственост и сексуалност.  Помага ни да се усетим много по-леки, спокойни, да включим вътрешната си светлина. И да подготвим чудесно тялото да приема енергията от Мандала Танц!

Към програмата на събитието и за записване тук.


За контакт с нас във връзка с Мандала и други събития:

Силвия Матеева – silvimateeva@gmail.com, 0898 393817

Eлена Матеева – elena.essentials@gmail.com, 0898 381215

Остави коментар