Женска енергия и сексуалност

Дишане през яйчниците (даоистка техника)

В нашите яйчници се съдържа огромна творческа и съзидателна енергия. Това е енергията на животът. Но тя може да ни служи не само за зачеване. Ако знаем как, всеки месец можем съзнателно да черпим от нея за нашите проекти, начинания, творчество и идеи.

Тази даоистка техника служи точно за това – изпълнявайте я от ден 1 на вашия цикъл до ден 14 (или ако знаете точно деня на настъпване на овулация – до този ден). Тя ще ви помогне да сте по-продуктивни и креативни, да използвате енергията на живота за вашите цели!

Ако желаете да живеете изцяло в синхрон с месечния си цикъл, да разбирате кога са най-подходящите фази за действие и кога за почивка – гледайте безплатно запис от уебинара на Силвия Матеева „Тайните на месечния ни цикъл”. (Дишането през яйцниците е съпровождащо аудио към информацията, представена в уебинара.)

 

Моля регистрирай се БЕЗПЛАТНО, за да чуеш медитацията!
Регистрирай сеВлез

Цялостно свързване със женската си енергия, жените изживяват чрез практикуване на Мандала Танц. Редовни занятия по Мандала Танц се провеждат във Варна всеки вторник и четвъртък в Мандала център Алуна.  Присъединете се към затворената група Мандала Танц във Варна за повече актуална и интересна информация за практиката в морската столица.

В други градове провеждаме практиката 1 до 2 пъти месечно. За актуални новини и събития присъединете се към групата “Мандала Танц България”.


Това е онлайн продукт за практикуване на силната женска енергийна практика у дома – независимо къде живеете по света!
Със Силвия и Елена Матееви, едни от първите сертифицирани треньорки по Мандала Танц в България, провели стотици сесии в различни градове на страната; работили с над 2000 жени за изцеление на тяхната женската природа, техните женски тела и сърца.

Слушай аудио медитация  за “Нежно лечение на маточното пространство”.

Това е медитативна аудио сесия за дълбока и нежна грижа на матката и маточното пространство. В тези 50 минути се отпускаме напълно и си даряваме красиво изживяване, свързвайки се с енергията в женския ни център. Задействаме лечебен процес изцяло чрез любящото внимание и насладата.

Към медитацията и начини за закупуването й.


За контакт с нас във връзка с Мандала и други събития:

E-mail: assist.mandala@gmail.com

Силвия Матеева – тел. 0898 393817

Eлена Матеева – тел. 0898 381215

Остави коментар