Женска енергия и сексуалност

Гласът на моята матка

Ако тя имаше глас и можехме да го чуем – какво щеше да ни каже нашата матка? Е, тя наистина има глас. И има много какво да ни каже. Но сме се отучили да насочваме истински фокус и енергия натам. Не знаем как да чуем посланията от това най-свещено женско място.

Често, когато мозъкът ни е объркан от хилядите варианти, когато е повлиян от очакванията и мненията на десетки други хора, когато не знаем ясно кой е нашият истински път – голяма мъдрост може да дойде от женското лоно, от изворът на женската интуиция. Тези послания са по-директно свързани с душата ни и с най-искрените ни копнежи. Те често съдържат по-ценни отговори и решения от всичко, до което можем да достигнем по чисто логичеки път.

Да намерим път към това вътрешно знание, да се свържем с пространството на матката и неговите послания за нас, ни помага тази водена медитация. Можете да я правите редовно 2 или 3 седмици за възстановяване на връзката с женския извор, или при необходимост да намерите отговора на даден въпрос или своите истински автентични желания:

Only Logged in users can see the content
Регистрирай сеВлез

Дълбоко изчистване на маточното пространство (от емоционални блокажи и негативни емоции, натрупани там през годините и свързани с женствеността) се случва в практиката “Пробуждане на източника” .

Цялостно свързване със женската си енергия, жените изживяват чрез практикуване на Мандала Танц. За информация относно практиките на живо във Варна – присъединете се към групата Мандала Танц във Варна.

За Мандала Танц и други женски практики в други градове – присъединете се към групата “Мандала Танц България”.


 

Със Силвия и Елена Матееви, едни от първите сертифицирани треньорки по Мандала Танц в България, провели стотици сесии в различни градове на страната; работили с над 2000 жени за изцеление на тяхната женската природа, техните женски тела и сърца.

Слушай аудио медитация  за “Нежно лечение на маточното пространство”.Това е медитативна аудио сесия за дълбока и нежна грижа на матката и маточното пространство. В тези 50 минути се отпускаме напълно и си даряваме красиво изживяване, свързвайки се с енергията в женския ни център. Задействаме лечебен процес изцяло чрез любящото внимание и насладата.

Към медитацията и начини за закупуването й.


За контакт с нас във връзка с Мандала и други събития:

E-mail: assist.mandala@gmail.com

Силвия Матеева – тел. 0898 393817

Eлена Матеева – тел. 0898 381215

 

Коментара

  • Невероятна практика на Елена ,Пробуждане на източника в София….Мандала танца е моята страст в момента….усеща се много силно свързването с женствеността ми,а скоро след това и промени в живота ми….силно препоръчителна практика за всички жени.

  • Страхотно ❤️ След тази практика , се чувствам една идея по-свежа , пречистена и заредена със енергия … женска енергия , която бих казала че бях изгубила и натрупала само излишни негативи вместо нея . Ще препоръчам и споделя на приятелки и колежки . Безкрайно благодаря ❤️❤️❤️ Целувки 😘😘 ❤️

Остави коментар