Женска енергия и сексуалност

Гласът на моята матка

wom-energy-52

Ако тя имаше глас и можехме да го чуем – какво щеше да ни каже нашата матка? Е, тя наистина има глас. И има много какво да ни каже. Но сме се отучили да насочваме истински фокус и енергия натам. Не знаем как да чуем посланията от това най-свещено женско място.

Често, когато мозъкът ни е объркан от хилядите варианти, когато е повлиян от очакванията и мненията на десетки други хора, когато не знаем ясно кой е нашият истински път – голяма мъдрост може да дойде от женското лоно, от изворът на женската интуиция. Тези послания са по-директно свързани с душата ни и с най-искрените ни копнежи. Те често съдържат по-ценни отговори и решения от всичко, до което можем да достигнем по чисто логичеки път.

Да намерим път към това вътрешно знание, да се свържем с пространството на матката и неговите послания за нас, ни помага тази водена медитация. Можете да я правите редовно 2 или 3 седмици за възстановяване на връзката с женския извор, или при необходимост да намерите отговора на даден въпрос или своите истински автентични желания:

Only Logged in users can see the content
Регистрирай се!Влез!

 


Дълбоко изчистване на маточното пространство (от емоционални блокажи и негативни емоции, натрупани там през годините и свързани с женствеността) може да се постигне чрез практиката “Пробуждане на източника” .

Цялостно свързване със женската си енергия, жените изживяват чрез практикуване на Мандала Танц. Редовни занятия по Мандала Танц се провеждат във Варна всеки вторник и петък. Присъединете се към затворената група Мандала Танц във Варна за повече актуална и интересна информация за практиката в морската столица.

В други градове провеждаме практиката 1 до 2 пъти месечно. За актуални новини и събития присъединете се към групата “Мандала Танц България”.


Следващи събития в страната:

1-3.12.2017 г. – София – Уикенд за изцеление на женската рана с Мандала танц

1.12.2017, 19:00-21:00ч.- “Пробуждане на източника”

Истинска грижа и изцеление за нашия женски център! С уникалната женска практика “Пробуждане на източника” за изчистване на матката.

2.12.2017, 14:00-19:30ч. – “Изцеление на женската рана – Част 1”

(С включено Пробуждане на източника като част от процеса!)

Това е началото на едно пътешествие, в което ще лекуваме раните и болките, страховете и недоверието, които носим в душите, телата, сърцата и матките си от хилядолетия насам – понякога загнездени дори в клетъчната ни памет.

Повече информация за практиката тук.

3.12.2017, 14:00-16:30 – Мандала танц – група за начинаещи

                    17:00-19:30 – Мандала танц – група за средно напреднали

Мандала танц е мощна техника за събуждане на женската енергия! Активира в нас извора на женствеността, здравето, вътрешната хармония и младостта.

Добре дошли да се докоснете заедно с нас до тази магия и трансформираща сила. Нека си дадем това време за себе си… да изключим мозъците, включим матката и получим всичко, което искаме в живота!

За повече информация и за записване за събитията в София тук.


9.12.2017 г., 14:30-18:00ч. – Бургас –  Мандала танц и практика “Магнетична жена”

Този път ще допълним Мандала Танц и ще задълбочим работата с женската ни енергия. Ще започнем с комплекс от техники за женска магнетичност, излъчване и изцеление. Ще включим кратка работа с нефритени яйца, женски дихателни упражнения, подмладяващ комплекс.

След това ще продължим с магията на Мандала Танц. Това е мощна техника за събуждане потока на женска енергия!

Към програмата на събитието и за записване тук.


За контакт с нас във връзка с Мандала и други събития:

Силвия Матеева – silvimateeva@gmail.com, 0898 393817

Eлена Матеева – elena.essentials@gmail.com, 0898 381215

 

Коментара

  • Невероятна практика на Елена ,Пробуждане на източника в София….Мандала танца е моята страст в момента….усеща се много силно свързването с женствеността ми,а скоро след това и промени в живота ми….силно препоръчителна практика за всички жени.

Остави коментар