Женска енергия и сексуалност

Гласът на моята матка

wom-energy-52

Ако тя имаше глас и можехме да го чуем – какво щеше да ни каже нашата матка? Е, тя наистина има глас. И има много какво да ни каже. Но сме се отучили да насочваме истински фокус и енергия натам. Не знаем как да чуем посланията от това най-свещено женско място.

Често, когато мозъкът ни е объркан от хилядите варианти, когато е повлиян от очакванията и мненията на десетки други хора, когато не знаем ясно кой е нашият истински път – голяма мъдрост може да дойде от женското лоно, от изворът на женската интуиция. Тези послания са по-директно свързани с душата ни и с най-искрените ни копнежи. Те често съдържат по-ценни отговори и решения от всичко, до което можем да достигнем по чисто логичеки път.

Да намерим път към това вътрешно знание, да се свържем с пространството на матката и неговите послания за нас, ни помага тази водена медитация. Можете да я правите редовно 2 или 3 седмици за възстановяване на връзката с женския извор, или при необходимост да намерите отговора на даден въпрос или своите истински автентични желания:

Only Logged in users can see the content
Регистрирай се!Влез!

Дълбоко изчистване на маточното пространство (от емоционални блокажи и негативни емоции, натрупани там през годините и свързани с женствеността) може да се постигне чрез практиката “Пробуждане на източника” .

Цялостно свързване със женската си енергия, жените изживяват чрез практикуване на Мандала Танц. Редовни занятия по Мандала Танц се провеждат във Варна всеки вторник и петък. Присъединете се към затворената група Мандала Танц във Варна за повече актуална и интересна информация за практиката в морската столица.

В други градове провеждаме практиката 1 до 2 пъти месечно. За актуални новини и събития присъединете се към групата “Мандала Танц България”.


Коментара

  • Невероятна практика на Елена ,Пробуждане на източника в София….Мандала танца е моята страст в момента….усеща се много силно свързването с женствеността ми,а скоро след това и промени в живота ми….силно препоръчителна практика за всички жени.

Остави коментар