Женска енергия и сексуалност

Гласът на моята матка

Ако тя имаше глас и можехме да го чуем – какво щеше да ни каже нашата матка? Е, тя наистина има глас. И има много какво да ни каже. Но сме се отучили да насочваме истински фокус и енергия натам. Не знаем как да чуем посланията от това най-свещено женско място.

Често, когато мозъкът ни е объркан от хилядите варианти, когато е повлиян от очакванията и мненията на десетки други хора, когато не знаем ясно кой е нашият истински път – голяма мъдрост може да дойде от женското лоно, от изворът на женската интуиция. Тези послания са по-директно свързани с душата ни и с най-искрените ни копнежи. Те често съдържат по-ценни отговори и решения от всичко, до което можем да достигнем по чисто логичеки път.

Да намерим път към това вътрешно знание, да се свържем с пространството на матката и неговите послания за нас, ни помага тази водена медитация. Можете да я правите редовно 2 или 3 седмици за възстановяване на връзката с женския извор, или при необходимост да намерите отговора на даден въпрос или своите истински автентични желания:

Only Logged in users can see the content

Дълбоко изчистване на маточното пространство (от емоционални блокажи и негативни емоции, натрупани там през годините и свързани с женствеността) може да се постигне чрез практиката “Пробуждане на източника” .

Цялостно свързване със женската си енергия, жените изживяват чрез практикуване на Мандала Танц. Редовни занятия по Мандала Танц се провеждат във Варна всеки вторник и петък. Присъединете се към затворената група Мандала Танц във Варна за повече актуална и интересна информация за практиката в морската столица.

В други градове провеждаме практиката 1 до 2 пъти месечно. За актуални новини и събития присъединете се към групата “Мандала Танц България”.


Следващи събития в страната:

София:  Събота, 14.04., 14:00-16:00ч. – Женски терапевтичен кръг “Моята себестойност”, последван от Мандала танц за пълно пробуждане на женската енергия

Женският кръг е силен терапевтичен формат, в който по естествен начин се случва лечебен процес, освобождаваме това, което ни тежи, и ни позволява да се покажем такива, каквито сме.

Специфичният начин на споделяне тук от една страна ни учи да изказваме истинските си чувства, нужди и желания. А от друга отключва в нас вратата към нашите лични отговори и решения. В женския кръг не получаваме чужди насоки, съвети и правила – в него успяваме по дълбок и нежен начин да се свържем с вътрешния си глас и усетим кой е нашият индивидуален път във всяка ситуация.

Всеки женски кръг адресира важна за жените тема – която се нуждае от внимание, лечение и любов.

Темата на първия такъв кръг в София е “Моята себестойност”: как усещам своята стойност като жена; какво вярвам, че заслужавам в живота, любовта и работата; как мога да пробудя чувството за собствената си ценност и живея чрез него.

След терапевтичния кръг, от 16:30 до 19:00ч. ще проведем Мандала танц за пълно пробуждане на женската енергия– Мандала Танц е красива терапевтична практика с танцови движения за свързване с женската ни енергия и природа. Тя ни помага да излекуваме женското в себе си, да го събудим и живеем чрез неговите дарове. Редовното практикуване на Мандала Танц активира оздравителни процеси (особено в женската полова система), центъра на женствеността и младостта ни, повишава самочувствието ни като хора и жени.

За записване и повече информация за събитията в събота кликни тук.

София: Неделя, 15.04., 11:00-13:00ч. – Нежно маточно лечение, последвано от Мандала танц за пълно пробуждане на женската енергия

Тази практика дава едновременно дълбока и нежна грижа на матката и маточното пространство.
За да изцелим и освободим от ненужното своите женски центрове има различни подходи. Някои от тях искат от нас да минем отвъд комфорта и съпротивите си, да сринем всякакви бариери на мозъка, да навлезем в интензивни и трудни усещания, за да пуснем старото и изчистим тяло и душа (като напр. Пробуждане на източника).

Други подходи – изцяло в синхрон с женския начин да бъдеш и случваш – лекуват чрез нежност, мекота и удоволствие. Те ни позволяват да усетим своя собствен ритъм и да сме в приемане. Техниките и движенията в “Нежно маточно лечение” също могат да извикат в нас интензивни чувства, изчистват надълбоко, но в същността си използват любовта и любящото внимание като най-силен импулс за трансформация.

След практиката,  от 13:30 до 16:00ч. ще проведем Мандала танц за пълно пробуждане на женската енергия– Когато танцуваме Мандала изключваме ограниченията на мозъка, включваме матката и получаваме по естествен начин онова, за което копнеем в живота.

За записване и повече информация  за практиките в неделя кликни тук.

Добре дошли да обърнем този отдавна чакан поглед на любов и нежност към своя женски център!
Добре дошли да усетим, че не винаги са ни нужни твърдост и усилие, и че радостта и любовта са безгранични сили! 

Водеща: Елена Матеева


За контакт с нас във връзка с Мандала и други събития:

Силвия Матеева – silvimateeva@gmail.com, 0898 393817

Eлена Матеева – elena.essentials@gmail.com, 0898 381215

 

Коментара

  • Невероятна практика на Елена ,Пробуждане на източника в София….Мандала танца е моята страст в момента….усеща се много силно свързването с женствеността ми,а скоро след това и промени в живота ми….силно препоръчителна практика за всички жени.

Остави коментар