Вътрешен мир Изобилие

Всички мечти се сбъдват

Един от най-мощните начини да постигнем мечтите си, е да даваме на другите това, от което се нуждаят. Нашият най-ценен ресурс е нашето съзнание.

Един от най-мощните начини да постигнем мечтите си, е да даваме на другите това, от което се нуждаят. Нашият най-ценен ресурс е нашето съзнание. Когато излъчваме навън любов и внимание, то започва да се връща към нас стократно. Впусни се на пътешествие, което ще ти донесе всяко твое желание, без да се налага да се вкопчваш в него…

Моля регистрирай се БЕЗПЛАТНО, за да чуеш медитацията!

Подарете си възможността да се освободите от излишните товари, от енергията на отминаващата година, която вече не ви е нужна, да си дадете равносметка за постигнатото и красивото, и да посеете семената за новите Чудеса на 2018та година.

8-12.12.2017г. – Варна – Пускане енергията на 2017 година и отваряне за Чудесата на 2018 година

 В тези 3 дни ще се гмурнем съзнателно в даровете на тъмнината. Ще създадем магическа атмосфера за нашите тела, матки и сърца, чрез която ще пуснем това, на което е време да си иде. И ще позволим на нашите идеи, вдъхновения, любов и нови желания да се зародят и случат в материалния свят през настъпващата Нова година.

Очакват ви:
* 3 сесии “Пробуждане на източника” от петък до неделя
* След всяка сесия ще продължим със специално подготвено пътешествие към тъмнината на женската утроба и свързване с потенциала й
* На третия ден в неделя (10.12.) след този процес и кратка пауза, ще продължим с равносметка на хубавите неща, които са се случили за нас през годината (за да генерираме енергия на благодарност)
* И ще завършим с посяване семената на конкретни желания за Новата година и тяхното зареждане.

Повече за събитието и за записване тук.

Коментара

    • Здравей Ваня, специално тази медитация се наложи да я свалим за кратко и пак ще я качим скоро, но другите би трябвало да се отварят след като направите безплатна регистрация. Защо не се получава регистрацията при вас, какво се случва?

  • Здравейте!Темите и медитациите са ми много интересни,но за съжаление не мога да се регистрирам и нито една от медитациите не се отваря!

    • Здравейте, в момента проблем има само ако отваряте сайта през Мозила, и работим по това. Отворете просто през chrome и няма проблем с регистрацията и слушането на медитациите 🙂

  • здравейте, медитацията прекъсва на 10:04. Благодаря за труда и невероятните неща, който правите!

Остави коментар