Вътрешен мир Изобилие

Всички мечти се сбъдват

Един от най-мощните начини да постигнем мечтите си, е да даваме на другите това, от което се нуждаят. Нашият най-ценен ресурс е нашето съзнание.

Един от най-мощните начини да постигнем мечтите си, е да даваме на другите това, от което се нуждаят. Нашият най-ценен ресурс е нашето съзнание. Когато излъчваме навън любов и внимание, то започва да се връща към нас стократно. Впусни се на пътешествие, което ще ти донесе всяко твое желание, без да се налага да се вкопчваш в него…

Моля регистрирай се БЕЗПЛАТНО, за да чуеш медитацията!
Регистрирай сеВлез

Коментара

    • Здравей Ваня, специално тази медитация се наложи да я свалим за кратко и пак ще я качим скоро, но другите би трябвало да се отварят след като направите безплатна регистрация. Защо не се получава регистрацията при вас, какво се случва?

  • Здравейте!Темите и медитациите са ми много интересни,но за съжаление не мога да се регистрирам и нито една от медитациите не се отваря!

    • Здравейте, в момента проблем има само ако отваряте сайта през Мозила, и работим по това. Отворете просто през chrome и няма проблем с регистрацията и слушането на медитациите 🙂

  • здравейте, медитацията прекъсва на 10:04. Благодаря за труда и невероятните неща, който правите!

Остави коментар